NEV's administrasjon/organisasjon
Administrasjon
Nesøya Eldres Vel, - NEV -, er et privat seniorsenter, drevet ved frivillig innsats av medlemmene selv.
Takket være Kirkeringens årlige messer og god disponering av pengene de fikk inn, har NEV kunnet kjøpe vårt lokale og opprette fond hvis avkastning går til drift av senteret.
Vi får også årlig 80.000 kr. fra Asker kommune, noe vi er glade for.

NEV's administrasjon består av et styre som velges på årsmøtet etter forslag fra en valgkomité.

Styret består av 7 medlemmer som velges med en funksjonstid på 2 år, og 3 varamedlemmer med funksjonstid 1 år. Styret konstituerer seg selv. Gjenvalg kan finne sted.

Foreningens regnskaper revideres av en revisor. 
Foreningens status.
Nesøya Eldres Vel, NEV, har egne lokaler i Otto Blehrs vei 59 på Nesøya. Lokalene er på 160 m2, og omfatter møterom/kafeteria med plass til 50 personer, bibliotek/salong, kontor/PC-rom, arbeidsrom, lager og kjøkken innredet og utstyrt for laging og servering av varm og kald mat. Lokalene er innredet til bruk også for bevegelseshemmede.
Lokalet har teknisk utstyr som overheadprosjektor, video- og DVD-spiller, dokumentkamera og "kanon" i kamera for å vise bilder på lerret.

Medlemsskap
NEV's vedtekter setter ikke noen begrensninger for hvem som kan bli medlemmer, hverken bosteds- eller aldersmessig. I praksis er det alt overveiende antall medlemmer pensjonister bosatt på Nesøya.

Kontingenten er pr. dato kr. 200,- pr. medlem pr. år

Innmelding skjer med en bankgiro til konto 9235 15 03248 og adresseres til:
    Nesøya Eldres Vel
    v/ Catherine Amundsen
    Otto Blehrs vei 9
    1397 Nesøya

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Søren Hielm Friis | Svar 01.03.2013 10.00

Flott hjemmeside! Jeg er dirigent for skolekorpset og skriver gjerne en oppdatering som omfatter det nåværende korpset som ble stiftet i 2005.

Hans Jakob Matthiasen 02.03.2013 12.22

Hei
Det er fint hvis du vil gjøre det. Skriv en tekst, legg gjerne med bilder. Send dette til meg, så skal jeg legge det inn på vår hjemmeside.
hilsen
H J M

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.07 | 10:56

Takk for opplysningen. Er det riktig nå
Hans jakob Matthiasen.

...
13.07 | 15:00

Butikken het Nesøen forretninger da von Tangen drev den. Han overlot butikken til Kjell Roseth, som drev den videre i noen år under navnet Rabattkjøp.

...
12.05 | 15:49

Møtte K.Røgeberg på Bekkestua Bibliotek, mye felles kunnskap.H.Winge rådgiver for mitt BærumsVerkspill"En selvfølgelig plikt".Skrev alle 7 i perioden 1995-2015.

...
29.04 | 02:43

En meget interessant og detaljrik beretning om Nesøya skoles historie. Viktig lesning for alle beboere på Nesøya, og for foreldre, barn og ansatte ved skolen.

...
Du liker denne siden